Hi!

Het is alweer een tijdje geleden dat jullie iets van mij hebben gehoord, dus het leek mij leuk om een update te geven. Vandaag is het namelijk 1 jaar geleden dat ik See-Me Kids heb gelanceerd. Het was voor mij een turbulent, maar uitdagend jaar waarbij mijn geduld vaak op de proef is gesteld.

Door COVID-19 heeft de fabriek in Portugal waar de kleding wordt geproduceerd, veel vertraging opgelopen. De kleding van See-Me Kids kwam daarom veel later binnen dan gepland. Ik had de start van mijn eerste bedrijf net iets anders voorgesteld. Dit jaar heeft voor mij als ondernemer veel ups en downs gekend. Al met al, heb ik dit jaar veel geleerd, en word ik continue gepusht om uit mijn comfort zone te stappen.

Na het lanceren van de THE COZY truien, wilde ik de collectie heel graag verder uitbreiden. Binnen een jaar is dit gelukt, en heb ik de collectie uitgebreid met t-shirts, long sleeves, hoodies en sokjes. Dit zie ik wel als één van de hoogtepunten van het afgelopen jaar.

De collectie van See-Me Kids is duurzaam, omdat het gemaakt is van 100% organisch GOTS gecertificeerd katoen. De kleding is daarnaast geschikt voor zowel jongens als meisjes, dus een broertje/zusje zou de kleding ook nog kunnen gebruiken. Daarnaast heb ik er bewust voor gekozen om de kleding een tijdloos design te geven, zodat het nooit uit de mode zal raken. De kleding is ook niet seizoensgebonden, want ik ben ervan overtuigd dat een t-shirt of trui altijd wel in lagen te gebruiken is.

Een andere mijlpaal dit jaar is mijn eerste samenwerking met een kinderkledingwinkel. De kleding van See-Me Kids is sinds april te koop bij Ted Baby & Kids, een kinderboetiek in Sneek. Als jullie een keertje in Sneek zijn, ga dan zeker even langs Ted Baby en Kids (Oosterdijk 83), om hun prachtige winkel te zien met hele leuke merkjes!

Om te vieren dat See-Me Kids 1 jaar bestaat, kunnen jullie met kortingscode SEE-MEKIDS10, tot en met zondag 25 april met 10% korting online winkelen!

Liefs,

Farah