Lieve klant,

Ik wil je graag op de hoogte brengen van hoe See-Me Kids omgaat rondom de COVID-19 situatie in Nederland. Allereerst mijn waardering en dank naar alle hardwerkende mensen in de zorg en andere vitale beroepen. Zorg goed voor elkaar, samen kunnen we dit aan.

Het RIVM en de overheid hanteren strenge maatregelen om verspreiding van het virus tegen te gaan. De maatregelen zijn erop gericht dat mensen minder contact met elkaar moeten hebben. Indien echt nodig dan moet er minstens 1,5 meter afstand gehouden worden. De geplande fotoshoot met kinderen is daarom uitgesteld. Safety first. De foto’s die je nu op de website ziet, waren er niet geweest zonder de hulp van de moeders en de kinderen. Heel erg bedankt voor jullie hulp en flexibiliteit. Dankzij jullie heeft de lancering van See-Me Kids toch nog door kunnen gaan.

De logistieke impact van COVID-19 op See-Me Kids kan betekenen dat je pakketje iets langer onderweg kan zijn.

Ik hoop je voldoende geïnformeerd te hebben en zal je op de hoogte houden over de ontwikkelingen van See-Me Kids.

Take care & stay safe!

Liefs,
Farah